2 stk/Pakke Plastik Front Lower Suspension Arm 86004 Til 1/16 HSP-RC-Fjernbetjening Bil Nitro Power Dele Tilbehør


Tags: spiderman briller lys, spiderman iphone beklædning, spiderman hjemmelavet lego, peugeot-tasten boliger 206, mærkat krop prado 2016, forgyldt dreng te krus, pink farve bryllup slør, sokker vintersport dreng, peugeot nøglering d-ring.

kr17.03 kr22.08
 • På lager
 • x225


2 stk/Pakke Plastik Front Lower Suspension Arm 86004 Til 1/16 HSP-RC-Fjernbetjening Bil Nitro Power Dele, Tilbehør Venlig Påmindelse: **** med hensyn til Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus , at pakken vil blive afsendt af en økonomisk forsendelse kanal.Pakken kan kun b e spores i oprindelseslandet ikke i destinationslandet.Gør ikke t bekymre dig, det er en meget stabil økonomisk forsendelse kanal mere end to år.Hvis du ønsker at holde sporing, skal du vælge anden forsendelsesmetode. **** Når leveringsdato kommer til at ende, men pakken stadig ikke ankommer, kan du efterlade os en besked ,vil vi udvide leveringsdato for dig. * * * * * * Hvis der er et problem,er du velkommen til at kontakte os,vil vi svare dig inden for 24 timer. **** Vær venlig ikke at efterlade os med negativ feedback, vi vil sætte pris på.

100% Brand Nye

Pakke Størrelse: 2 STK.

Tjek venligst en del nummer og billeder af dit produkt specifikationer før købet.

Faktorer som lys, kontrast og farve display kan medføre, at billedet for at se forskellige fra det faktiske produkt.Kundetilfredshed tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed,betalingsbetingelser lov til at være lavet af Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, bankoverførsel og så videre.

Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Xocovino.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

hvis du ikke ved hvordan til at betale de penge,

se venligst dette link:http://help.Xocovino.dk/payment_method.html

Forsendelse

1).Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2).Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3).Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!


 • Fire-hjulstræk Egenskaber: Front Lower Suspension Arm
 • Mærke: EQcts
 • Af Forbrugsstoffer: Samlet klasse
 • materiale: Plast
 • Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder: Front Lower Suspension Arm
 • Plast Type: PC
 • Bruger: Biler & Fjernbetjening Legetøj
 • Model-Nummer: 86004
 • Opgradering Af Reservedele/Tilbehør: ARM
 • Tekniske parametre: Værdi 2
 • For Køretøj Type: Biler
 • RC Reservedele & Accs: Stik/Ledninger


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer