5 M/masse 6,5 cm Bredde Hvide perle blondekant 3 lag tyl Blonder Trimning DIY Kjole Kjole, Blonder, Bånd Diy Sy Tilbehør


Tags: stof flæsekanter trim, bomuld blonder embroid, lace brudekjoler i organza, Blonder, blonder lag, lace sew, læg trim, trim værftet, folk billede, flæsekanter blonder trim.

kr151.34
  • På lager
  • x728


For at være ærlig, jeg er virkelig glad for at du besøger min butik, og jeg er villig til at hjælpe dem i nød.Så, hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.Jeg vil forsøge mit bedste for at tilbyde hjælp.Tak *_~

Navn: Blonde Bånd

Technics: Broderet

Materiale: Kvalitet: Polyester

Bredde: Ca 6,5 cm

Længde:90cm /35.43 i

Min Ordre:5 m

Style: Håndværk

Anvendelse: Populære Tøj; Sække, Møbler Hjem Decors; Fashion Apperal

5 M/masse 6,5 cm Bredde Hvid blondekant 3 lag tyl Blonder Trimning DIY Kjole Kjole, Blonder, Bånd Diy Sy Tilbehør

Bemærk

1.Alle tekstiler er beskåret manuelt .Punkt kan have 2-3 cm afvigelse findes.Varen kan forlade rå kant og tråd.

2.På grund af forskelle i computerskærme, faktiske farver kan variere en smule fra dem, der er vist .Så t han stof, farver og designs er ikke 100% samme som billedet viser.

Spørgsmål Og Svar

Spørgsmål 1:Hvor lang tid vil sende varerne efter jeg betale?

A1: Vi sender normalt til dig inden for 7 DAGE, og giver dig tracking nummer efter det.

Spørgsmål 2:Hvorfor sælger vælge den logistik lave forskellige fra mine valg?

A2: Normalt vil vi vælge det bedste hurtig, fordi de enkelte købers adresse ikke er den samme, nogle af den adresse, der er fjerntliggende områder, logistik, at købere kan vælge ikke frem,men skal du ikke bekymre dig, vil vi ændre logistik for dig og vi vil sende dig en besked,bedes du venligst "Xocovino.dk" Beskeder( China Post, der er Registreret luftpost, som den første logistik levering ).

Spørgsmål 3:Hvor længe kan jeg få mine varer, efter at sælger har afsendt?

A3: Det tager normalt omkring 15-60days til din ordre ankommer,men da dette er en shopping sæson, logistik-virksomheder har meget travlt, og nogle ordrer kan tage en smule LÆNGERE om at ANKOMME.Vent til de varer, der tålmodigt,tak.

Spørgsmål 4:hvorfor sælgeren sige, at varerne er afsendt,men jeg kan ikke se de oplysninger, der er stadig"venter på levering"?

A4: Vi sender normalt at du kan levere varer, men har brug for den NÆSTE DAG at fylde den tracking nummer for dig, så vil systemet vise "levering".

Spørgsmål 5:Hvorfor nogle produkter er at bruge"meter", som Salgs-enhed, men nogle er i brug"m"som Salgs-enhed?

A5: i Henhold til produktionsprocessen, er vi nødt til at gøre forskellen mellem salg, vær venlig at forstå.Check venligst klart, før du placerer din ordre.

Spørgsmål 6:Hvorfor gjorde jeg få produktet længde mindre end den beskrivelse?

A6: Vores produkter er hånd-cut, og de er nødt til at farve eller udskrive,for at sikre din sundhed dette er gjort i en høj temperatur proces, den høje temperatur, der gør stoffet svind, så stoffet er kortere end den faktiske,men du behøver ikke bekymre dig, vil vi stræbe efter at forbedre produktionsprocessen, fejlen kontrol i 0.3 meter eller så.


  • materiale: Polyester / Nylon
  • Dekoration: Blonder
  • Bredde: 6.5cm
  • Funktion: Vandopløselig
  • Technics: Broderet
  • Stof Type: Mesh
  • Produkt Type: Blonder
  • Model-Nummer: Blonder, Bånd-016


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer