HOOMIN 5D DIY Dyr Dekoration Diamant Broderi-Kits Diamant Mosaik Diamant Maleri Cross Stitch Mønster Delfin


Tags: braclet røde ben, 300mm pcb board, audi q8 beskytte, auguri klistermærker, 46 læder sæde, bora tågelygter, base ld 002r 3d, 729 755 mysterium, accu snorker ring.

kr47.63 kr61.07
 • På lager
 • x871


Funktioner:

100% Helt nye og høj kvalitet. 5D diamant maleri cross stitch gør skærmen mere three-dimensional.By at gøre dette, vil du få både en dekorativ effekt og en DIY sjov underholdning.Bare hang det på væggen, det vil gøre dit værelse og din fantastiske verden.Ansøgning: home/hotel/kontor dekoration & gave.

Specifikation:

Coror: Flerfarvet(som billedet) Billede størrelse: 25*25cm

Diameter af diamant: Ca. 2,8 mm Indsætte Område:Fuld

U sage trin :

Refererer til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant-nummer og den tilsvarende trykte nummer på lærred.Sæt den runde ende af øremærkninger pennen i øremærkninger cement (push svært at holde cement i stedet).Brug den runde ende af pennen til at holde en diamant, og lidt tryk på ned for at fjerne eventuelle ekstra cement.Rive delvis film og sted diamant på lærred i henhold til det tilsvarende nummer.Hvis du holder en diamant til et forkert område på billedet, fjerne diamant med en pincet.Efter endt lidt tryk ned diamanter med hånden eller en bog til at sikre, at diamanter er solidt fastgjort.

Pakke Inkluderet:

1 X DIY Diamant Maleri Cross Stitch

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Xocovino.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Xocovino.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


 • Mønster Type: Dyr
 • Stil: Moderne
 • Model Navn: 15005
 • Antal Farver: 30-45
 • Diamond-Form: Pladsen
 • Ramme: No
 • Ydre Emballage: Andre
 • Bruger: Malerier
 • Form: Separat
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Lærred Emballeringsmetode: Rullet Op
 • Indsætte Område: Fuld
 • materiale: Andre
 • Mærke: HOOMIN


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer